WE ENABLE PEOPLE

TO LOVE IT

IT Synergy is een full-service IT bedrijf uit Rotterdam gefocust op groei

DE BESTE ICT'ER

JOUW GROEIMAATJE!

IT Synergy is IT specialist voor bedrijven in heel Nederland. We ontwerpen, onderhouden en ondersteunen ICT omgevingen van midden- en klein bedrijf tot multinational. Met een persoonlijke en proactieve aanpak zorgen we met al onze collega’s voor innovatieve ICT oplossingen. Zo leveren we altijd de kwaliteit die we beloven.
ONZE Partners:

BEKIJK ONZE DIENSTEN

ALTIJD EEN OPLOSSING OP MAAT

IT BEHEER

JOUW ONLINE WERKPLEK

IT beheer bij IT Synergy is dé totaaloplossing voor het uitbesteden van jouw IT omgeving. Wij regelen dat jouw systemen werken. Ook zorgen we dat jij altijd bereikbaar bent via jouw online werkplek. 

FOCUS OP GROEI

EEN PASSENDE STRATEGIE

IT Synergy is IT specialist voor bedrijven in heel Nederland. We ontwerpen, onderhouden en ondersteunen ICT omgevingen van midden- en klein bedrijf tot multinational.

WAAROM IT SYNERGY?

ONZE USP'S

ONZE KLANTEN

ZIJ WAREN JE VOOR

IT Synergy is IT specialist voor bedrijven in heel Nederland. We ontwerpen, onderhouden en ondersteunen ICT omgevingen van midden- en klein bedrijf tot multinational.

DE BESTE SERVICEDESK
Om jou te ondersteunen

Onze servicedesk staat iedere dag voor je klaar om je te helpen wanneer je ergens tegenaan loopt. We denken met je mee en zorgen dat je met een glimlach de telefoon ophangt. Lees hieronder in de live klanttevredenheidsmeting hoe gebruikers over onze dagelijkse supportdiensten denken. 

BEKIJK ONZE BLOGS

EXPERT OP KENNISGEBIED

Bij IT Synergy draait het allemaal om onze mensen. We vieren dan ook gezamenlijke én persoonlijke mijlpalen en bereiden je graag voor op wat je kunt verwachten wanneer je bij onze club kom

VEELGESTELDE VRAGEN

ALTIJD HANDIG

SAMENWERKEN?
PLAN EEN AFSPRAAK IN!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? We bespreken het graag onder genot van een kopje koffie!